Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020

Παντελής Σκαρλάτος: Διοίκηση με άξονες την επικοινωνιακή διαχείριση των προβλημάτων, «παλαιοκομματική» νοοτροπία

 

Δυστυχώς η νέα διοίκηση με επικεφαλή τον νέο σε ηλικία δήμαρχο γρήγορα απογοήτευσε τους δημότες του Ωραιοκάστρου. Αγνοώντας την ανάγκη ανανέωσης και αλλαγής στα πρόσωπα της διοίκησης  που επέβαλε η ψήφος των συμπολιτών μας αφενός λόγω ανυπαρξίας ικανών στελεχών της παράταξης του και αφετέρου της «παλαιοκομματικής» νοοτροπίας που τον χαρακτηρίζει, επέλεξε ως αντιδημάρχους τους «πρωταγωνιστές» της απελθούσας διοίκησης που καταψηφίστηκε.   Επίσης υφάρπαξε με πολιτικά-οικονομικά ανταλλάγματα στελέχη από τις άλλες παρατάξεις για να «ενισχυθεί.» Βόλεψε κομματικούς φίλους  σε επιτελικές – συμβουλευτικές θέσεις με αμοιβή αλλά χωρίς έργο και επένδυσε σε ένα πολιτικό μέλλον ως επαγγελματίας πολιτικός που είναι.  

Πέρα όμως από την πολιτική του προσέγγιση και στόχευση, επί της ουσίας η καθημερινότητα σίγουρα βελτιώθηκε σε σχέση με την δράση του προηγούμενου αντιδημάρχου αλλά πάρα πολλά τα παράπονα των πολιτών για το επίπεδο των υπηρεσιών καθαριότητας. Στο διαδίκτυο καθημερινά παρατηρούμε αγανακτισμένα σχόλια  κυρίως για την εγκατάλειψη της περιφέρειας του Δήμου. Η ύδρευση, το αποχετευτικό στην περιφέρεια  σημαντικά προβλήματα που χρίζουν άμεσης επίλυσης ,καθώς και  τα αδέσποτα που με τις παλινωδίες της διοίκησης το θέμα επίλυσης του μετατέθηκε στις καλένδες

Στα μεγάλα ζητήματα έκανε πίσω υπολογίζοντας το προσωπικό κομματικό κόστος. Η αντίδραση της διοίκησης Τσακίρη για την καύση των απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ ήταν μια παρωδία για να μην θιγούν οι κυβερνητικές αποφάσεις, ομοίως τα λατομεία, ο δανειοθάλαμος.

Τέλος ανεπαρκή και ύποπτη οικονομική διαχείριση με εκατοντάδες απευθείας αναθέσεις σε συγκεκριμένους και επιλεγμένους αναδόχους προεξοφλώντας προεκλογικά γραμμάτια. Ένας προϋπολογισμός χωρίς αναπτυξιακό πρόσημο, και μια αντιγραφή του προηγούμενου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου