Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην επισημοποίηση της καθόδου της ΔΚΠΩ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ στις προσεχείς εκλογές

Φίλες και φίλοι
Θα αποτελούσε μεγάλη τιμή για την παράταξη μας, να παρευρεθείτε στην επίσημη ανακοίνωση της καθόδου της στον προεκλογικό αγώνα, στο καφέ FOCUS στο Ωραιόκαστρο (Λεωφ. Δημοκρατίας 32) την Τετάρτη 14/11/2018 και ώρα 18 .μ.μ  εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών του Μάη του 2019.
Η παρουσία σας θα μας γεμίσει δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία πως ο δύσκολος αγώνας που μας περιμένει θα στεφθεί με επιτυχία για το καλό του ενιαίου Δήμου μας.
Η συνεχής, αδιάλειπτη, αγωνιστική και δημιουργική παρουσία μας στο Δημοτικό συμβούλιο και η θετική συμβολή μας στην ανάδειξη αλλά και στη λύση των τοπικών προβλημάτων του Ωραιοκάστρου, Μυγδονίας και Καλλιθέας  από το 2014 μέχρι και σήμερα, αποτελεί εγγύηση να μας εμπιστευτούν οι δημότες για να έλθει επιτέλους μια σύγχρονη και ουσιαστική αλλαγή στη διοίκηση του πολύπαθου Δήμου Ωραιοκάστρου.  Ο τόπος μας δεν έχει ανάγκη από  παλιάς κοπής υποψηφίους που στηρίχθηκαν στις πελατειακές τους σχέσεις και την άκρατη παροχολογία ή σε "νέους" της ίδιας νοοτροπίας. Έχουν δοκιμαστεί επανειλημμένα, βρέθηκαν ελλειποβαρείς και απέτυχαν.
Με εκτίμηση
Γρηγόρης Γ. Εδιρνέλης
Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Ωραιοκάστρου  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου