Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018

Από το Δήμο... υποψήφιος στην Περιφέρεια ο Δημήτρης Σαραμάντος

Μετά από δώδεκα χρόνια δήμαρχος και άλλα πέντε χρόνια στην αντιπολίτευση ο Δημήτρης  Σαραμάντος κλείνει τον κύκλο στον α΄ βαθμό της Αυτοδιοίκησης.
Μετά από 17 χρόνια παρουσίας στα δημοτικά δρώμενα ο Δημήτρης Σαραμάντος αφήνει τον δήμο Ωραιοκάστρου και διεκδικεί μια θέση στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο τέως δήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ωραιόκαστρο Τώρα!» δεν θα είναι πλέον υποψήφιος για τον δήμο Ωραιοκάστρου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.
Όπως ο ίδιος ανακοίνωσε, θα είναι υποψήφιος ως περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα. Στα τέλη Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των δύο αντρών, όπου και έκλεισε οριστικά η συμφωνία για την υποψηφιότητα του κ. Σαραμάντου ως περιφερειακού συμβούλου.
Μιλώντας στην εφημερίδα «Τριάντα Ημέρες» ο κ. Σαραμάντος έκανε λόγο για έναν κύκλο στον πρώτο βαθμό της Αυτοδιοίκησης, ο οποίος πλέον κλείνει. "Μετά από δώδεκα χρόνια δήμαρχος και άλλα πέντε χρόνια στην αντιπολίτευση, νομίζω ότι ο κύκλος πρέπει να κλείσει. Η Περιφέρεια δεν με απομακρύνει από τον τόπο μου, την περιοχή του και τον δήμο μου", υπογράμμισε ο κ. Σαραμάντος.  "Θέλω να δοκιμάσω στην Περιφέρεια και μακάρι ο κόσμος του νομού να με στηρίξει, ώστε να προσφέρω όσο μπορώ. Εκτιμώ ότι θα παραμείνει η διοίκηση του Απόστολου Τζιτζικώστα μετά τις εκλογές", ανέφερε ο κ. Σαραμάντος, σημειώνοντας "πως πρέπει πλέον να έρθει στον δήμο «νέο αίμα» ανθρώπων".
Δεν δίνω δακτυλίδια – Σύντομα οι αποφάσεις για το «Ωραιόκαστρο Τώρα!»
Περίοδος συζητήσεων και διαλόγου είναι για την δημοτική παράταξη «Ωραιόκαστρο Τώρα!», επικεφαλής της οποίας είναι ο Δημήτρης Σαραμάντος. Άγνωστο παραμένει εάν θα διατηρηθεί ή όχι η παράταξη, καθώς όπως σημείωσε, ο κ. Σαραμάντος, "αυτό θα αποφασιστεί από τα στελέχη της ομάδας".
Όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος δεν θα εμπλακεί σε αυτή την απόφαση, ούτε θα δώσει «δακτυλίδι» σε κάποιο από τα στελέχη.  "Από τη στιγμή που δεν θα είμαι πλέον επικεφαλής, δεν θα επιμείνω για το εάν θα παραμείνει ή όχι η παράταξη. Εφόσον όμως τα στελέχη συνεχίζουν να συζητούν, αυτοί θα αποφασίσουν. Εγώ δεν θα παρέμβω και δεν θα δώσω δακτυλίδια. Με διαδικασίες δημοκρατικές γίνονται όλες οι αλλαγές, όχι με δακτυλίδια", τόνισε.  Ο κ. Σαραμάντος σημείωσε, τέλος, ότι στην παράταξη υπάρχουν ικανότατα στελέχη, τα οποία θα συνεχίσουν να προσφέρουν στα κοινά.

Αναδημοσίευση απο την έντυπη εφημερίδα Τριάντα Ημέρες
Μπορείτε να διαβάσετε την εφημερίδα ηλεκτρονικά πατώντας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου